Pokličite telefonsko številko

telefon

za hitre in zanesljive informacije

Pogoji poslovanja

1. SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA
Splošni pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVpot) in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodajo izdelkov, ki jo izvaja podjetje Medbiro, Marija Cotič s.p., Glavni trg 5, 5271 Vipava (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja so namenjeni opisu delovanja spletnega mesta www.medbiro.si, določitvi pravic uporabnika ter opredelitvi poslovnega odnosa med ponudnikom in kupcem.
Ponudnik lahko spremeni pogoje uporabe kadarkoli in sicer s posodobitvijo te objave. Tovrstne spremembe splošnih pogojev delovanja so za vse uporabnike zavezujoče.

2. NAČIN PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI
Plačilo po povzetju – Plačilo po povzetju se izvede, ko prevzamete blago in plačate dostavljavcu vrednost blaga in stroške poštnine (če poštnina oziroma dostava ni brezplačna). Ker plačilo ob prevzemu plača le z gotovino, morate biti osebno prisotni. Paket lahko tudi prevzamete na vaši pošti, če boste v času dostave odsotni.

Plačilo po predračunu – V kolikor se kupec odloči za plačilo po predračunu, bomo na njegovo elektronsko pošto, katero je vpisal pri registraciji, po opravljenem nakupu poslali predračun z vsemi ustreznimi podatki. Po prejemu plačila na navedene podatke v predračunu, bomo blago dostavili na naslov za račun oziroma dostavo.  Stroški poštnine se v tem primeru, obračun naknadno in jo kupec poravna pri dostavljavcu blaga.

3. CENE V SPLETNI TRGOVINI
Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen. Zaradi nepredvidljivih okoliščin se lahko zgodi, da je podatek o ceni ali zalogi napačen ali spremenjen med obdelavo naročila. V tem primeru ponudnik omogoči kupcu odstop od nakupa in ponudi obojestransko sprejemljivo rešitev.

Navedene spletne cene se lahko razlikujejo od cen v trgovini na Glavnem trgu 5, 5271 Vipava.

Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti artikla.

4. REGISTRACIJA OBISKOVALCA
Obiskovalec z registracijo oziroma odprtjem računa pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in ga povezujeta z vnesenimi podatki. Po uspešni registraciji obiskovalec postane uporabnik in tako pridobi pravico do nakupa.

5. STROŠKI POŠTNINE IN DOBAVNI ROK
Vrednostno pismo,  paket se obračunava po ceniku TNT Express WorldWide, d.o.o. (kupec si lahko ogleda cenik v koraku Način dostave - na dani povezavi). V kolikor vrednost nakupa znaša več kot 50€ se stroški poštnine ne obračunavajo.

Dostavni rok po prejemu potrdila naročila, katerega kupec prejme na elektronski naslov, katerega je vnesel pri registraciji, je 10 delovnih dni. To velja samo za produkte kateri so na zalogi. Produkti kateri niso na zalogi, bo kupec  po naročilu izdelka prejel naš klic ali elektronski obvestilo o dobavi blaga.

6. ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA
Kupec lahko v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info(afna)medbiro.si), da odstopa od pogodbe (vračilo blaga), ne da bi mu bilo treba za to navesti razlog. Kupca se bremeni za strošek vračila blaga.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Prejeto blago se vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini ter zapakirano v originalni embalaži.

Vračilo kupnine je izvedeno najkasneje v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil se vršijo na TRR kupca.  

Če je artikel ob nakupu v okvari oziroma ne deluje, se nakup reklamira.

7. GARANCIJA
Garancijo imajo artikli, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancijo se uveljavlja v skladu z navodili na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Artikel nima garancije, če ni navedena pri opisu artikla.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Podatki, pridobljeni preko spletnega mesta so v celoti hranjeni, varovani in obdelovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Ponudnik je zavezan k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe izpolnitve naročila.

Uporabnik sam je dolžan varovati svoje osebne podatke in sicer z varovanjem svojega uporabniškega imena in gesla.

9. MNENJA O IZDELKIH
Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik ali obiskovalec spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda in objavi. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci.

10. SPORI IN PRITOŽBE
Pritožba se odda prek e-poštnega naslova. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Želite prejemati akcije in novosti na vaš elektronski naslov?

Naročite se na naše e-novice in na vaš elektronski naslov boste prejemali ugodnosti ali novosti katere vam nudimo.
Pridružite se nam na facebook-u

Pridružite se nam na naši facebook strani, kjer lahko spremljate novosti, akcije in z nami delite objave na zidu.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki